HB ToWork applikáció

Hajdúböszörmény – Munkába járást segítő applikáció

Időjárás modul

Napi időjárás előrejelzés három órás bontásban adatokkal és szöveges formában. Orvos-meteorológiai figyelmeztetések, napkelte, napnyugta időpontja.

Közlekedés modul

Busz menetrendek a környék összes járatával, vasúti menetrendek. Telekocsi szolgáltatások. A beépített térkép és útvonaltervező applikáció elindítása. Figyelem felhívás egyéb közlekedési lehetőségekre.

Munkabeosztás modul

Havi áttekintésű, napi bontású naptár, amiben minden naphoz gyorsan, egyszerűen meg lehet jelölni az aznapi munkabeosztást: délelőttös, délutános, szabadnapos, stb.

Visszajelzés modul

A munkába járáshoz szükséges idő és költségek csökkentése mindekinek fontos szempont.  Az ehhez szükséges információt jelenleg még több helyről kell összegyűjteni. Még nem születtek erre a feladatra fejlett applikációk, ez sem az.

Ezért szívesen fogadjuk a felhasználók visszajelzéseit abból a célból, hogy az applikáció jelenlegi, kiindulási állapotát tovább fejlesszük, és a felhasználók számára segítséget nyújtó újdonságokkal lássuk el.

Adatvédelmi tájékoztatás

Az applikáció regisztráció nélkül használható, semmilyen személyes adat megadása nem szükséges. Az applikáció nem gyűjt adatokat, a Munkabeosztás modulban megadott adatok is a felhasználó saját eszközén vannak tárolva, azok az applikáció szerverére nem töltődnek fel.

Részletes adatvédelmi tájékoztató

(C) 2023 – Linutek Kft. – 4220 Hajdúböszörmény, Árpád utca 57/B. – i n f o @ l i n u t e k . h u