HB Helpdesk applikáció

Az applikáció Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának megbízása alapján és nevében készült. Az applikáció önkormányzati és kormányzati információkat tartalmaz, a feltüntetett adatokat a fejlesztők a várostól kapták. Az applikáció célja az ügyintézés segítése.

Az adatkezelő

Név: Linutek Kft.
Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Árpád utca 57/B.
Adószám: 23699182-2-09
E-mail: info@linutek.hu

Tárhely szolgáltató

Név: Tárhely.eu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. emelet 241.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42

A. Bevezetés

 1. Nagyon fontos számunkra a weboldalunk látogatói személyes adatainak védelme, és elkötelezettek vagyunk ennek megfelelő biztosítása mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan kezeljük az Ön személyes adatait.
 2. A Linutek Kft. biztosítja a személyes adatok védelmét. Csak azokat az adatokat kezeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a megfelelő szolgáltatás nyújtására.
 3. A tájékoztató értelmezéséhez fontos tudni azt, mi számít személyes adatnak. Személyes adatnak minősül az Önre, mint természetes személyre vonatkozó bármely információ, amely alapján Ön azonosított vagy azonosítható. Ilyen személyes adatnak minősül többek között a név, telefonszám, születési dátum is.
 4. Fiók és személyes adatok törlése

  Az applikáció nem rendlelkezik regisztrációs felülettel, nem lehet személyes fiókot nyitni, nem tárolunk személyes adatokat, emiatt azok törlésére, illetve a fiók törlésére nincs kialakítva menüpont.

  B. Forrás
  Ez a dokumentum a SEQ Legal (seqlegal.com) sablonján alapszik.

  C. A személyes adatok gyűjtése

  Az applikáció nem kér személyes adatokat, egyetlen esetben szükséges email-címet megadni, ha valamelyik, az alkalmazásban elérhető dokumentumot küldi el a felhasználó akár magának, akár más személynek. Az alkalmazásban nem lehet regisztrálni, fiókot nyitni.

  A következő típusú személyes adatokat gyűjthetjük, tárolhatjuk és felhasználhatjuk:

  Az Ön adatvédelmi beállításai korlátozhatják az adataira vonatkozóan a közzétételt a weboldalunkon, ezek a beállítások pedig módosíthatók a weboldalon az adatvédelmi beállítási lehetőségek használatával.

  Időnként frissíthetjük ezt az adatvédelmi nyilatkozatot azáltal, hogy közzétesszük az új verzióját a weboldalunkon. Időnként ellenőrizze ezt az oldalt annak érdekében, hogy megismerje az adatvédelmi nyilatkozat módosításait. Önt az adatvédelmi nyilatkozat változásairól e-mailben vagy a weboldalunkon található privát üzenetküldő rendszeren keresztül értesíthetjük.

  J. Az Ön jogai

  Felszólíthat minket arra, hogy bocsássunk rendelkezésére minden személyes információt, amely nálunk elérhető Önről; az ilyen információk szolgáltatása a következő feltételek mellett történik:

  1. a szükséges díj befizetése: nincs 
  2. az Ön személyazonosságának a megfelelő módon történő igazolása (személyi igazolvány fénymásolata  közüzemi számla olyan eredeti példányával együtt, amely tartalmazza az Ön jelenlegi lakcímét).

  A törvény által megengedett mértékben visszatarthatjuk az Ön által kért személyes információkat.

  K. Harmadik felek weboldalai

  Weboldalunk hivatkozásokat és részleteket tartalmaz harmadik felek weboldalait illetően. Nem áll módunkban a harmadik felek adatvédelmi irányelveit és gyakorlatait ellenőrizni, valamint azokért nem vagyunk felelősek.

  L. Az adatok frissítése

  Kérjük, tudassa velünk, ha javítani vagy frissíteni kell az Önnel kapcsolatosan általunk tárolt személyes adatokat.